■ バンガロール/インド ホテルの朝食

I'm now in Bangalore, India. Weather is cloudy and the temperature is not so high ( less than 30 degrees ). It's breakfast. Green juice is made from Bitter gourd ( Gouya ) and red one from grape. Indian food is difficult to choose. I don't know if this combination is correct or not.
いま、インドのバンガロールにいる。天候は曇りであまり暑くない。これはホテルの朝ごはん 緑のはゴウヤジュース、赤いのはグレープジュース。 どちらも旨いよ。 インド料理はどうやって食べるのかわからない。この組み合わせで正しいのかどうかも不明(笑)オムレツは作ってもらった野菜オムレツ(^^)

I tried to arrange foods in beautiful The flat food is like a Indian crape and a bit spicy. The curry-like food is not so spicy unexpectedly. But finally I met special spicy something in it. My tongue is still
terrible now !
二皿目、美味しそうに盛り付けたつもり(笑) 薄っぺらいのはインド風1銭洋食 みたいな感じでちょっピリッとする。右側のはふわふわして美味いがなんなのかわからない。 カレーみたいなのは予想に反してあまり辛くなかったが、最後にやってしまった。そこに辛い奴が隠れてて、舌が痺れた(汗)

The Times of India
インドの新聞
■訪問日:2014年2月
■Key Word: バンガロール Bangalore A Loft
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